Voordekunst heeft gemerkt dat veel jonge makers tegen dezelfde dingen aanlopen. Hoe regel je die administratie? Hoe werk je met opdrachtgevers? Hoe ga je samenwerkingen aan? En hoe en wanneer kan je crowdfunding het beste inzetten?

The Construction Club is voor nieuwe makers die het zelf willen opknappen. Dat je jong bent en een creatief beroep hebt betekent dat je slim moet handelen. Tijdens de eerste bijeenkomst, op donderdag 5 april, vertellen wij je alles wat je moet weten over zelfstandig ondernemen als maker.

Ben jij een jonge maker, en serieus bezig om professioneel te worden in fotografie, muziek, design of een andere kunstvorm? Dan is deze dag voor jou. Als je tenminste zin hebt om te leren hoe je met geld om moet gaan, hoe je met opdrachtgevers omgaat, en hoe je samenwerkingen regelt. Gewoon, al die dingen waar je als jonge maker mee zit. Hoe regel je je eigen inkomsten en hoe zit de administratie in elkaar?

Je hoeft niet zelf het wiel uit te vinden. Leer van de levenslessen die onze experts je kunnen bieden. Voor €10 krijg je toegang tot de bijeenkomst op 5 april, een drankje, en een pizzapunt. Zien we jou daar?