Boek onze event space!
News

Boek onze event space!

Hiding in plain sight, dat is onze Van Tijen event space. Van vergadering tot teamuitje en van workshop tot (kleine) congres; voor elk van deze activiteiten biedt deze ruimte het ideale decor. De ruimte is verborgen in de top van Het Industriegebouw en vernoemd naar één van de architecten van HIG, Willem van Tijen, Samen met zijn partner Huig Maaskant gold hij als een waar fenomeen van de Rotterdamse Wederopbouwtijd. De event space ademt nog altijd de sfeer van dit modernisme, maar dan in een hedendaags jasje.

Naast meetings en brainstormsessies is de ruimte ook bijzonder geschikt voor borrels with a view. De zaal is van alle gemakken voorzien; zo staan er mooie vergadertafels met comfortabele stoelen en schuif je de gordijnen open dan word je verrast door een panoramische glaswand die uitzicht biedt over de skyline van Rotterdam. Voor de catering werken we zoveel mogelijk samen met lokale partners zoals breakfast diner by Jarmusch en restaurant Héroine, maar maak je liever gebruik van een service van buitenaf, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Ook voor al je andere speciale wensen ben je bij ons aan het juiste adres!

De Van Tijen event space is dagelijks te boeken van 09:00 tot 23:00 uur door groepen van 30 (zittend) tot maximaal 50 (staand) personen.

Meer info of een vrijblijvende offerte? Stuur een mail naar events@hetindustriegebouw.nl.