Fundamente – Nieuwe parel in de plint
News

Fundamente – Nieuwe parel in de plint

Graag stellen we je voor aan onze aantrekkelijke nieuwkomer in de plint. In de zomer opende Fundamente stilletjes de deuren. Nu laten we je graag kennismaken met deze prachtige interieurwinkel van Jarno Kooijman.

Dat de in Rotterdam geboren en getogen Jarno een ongekend goede smaak op het gebied van meubels en interieuraccessoires heeft zal niemand betwisten. Al meer dan tien jaar is hij eigenaar van de naar hem vernoemde Galerie aan de Zaagmolenkade in Noord. Hier ligt zijn focus op de inkoop, restauratie en verkoop van bijzondere 20th Century designstukken.

Met Fundamente wil hij zijn aanbod in the picture brengen bij een ruimer publiek. Zijn winkel bij HIG fungeert als een etalage naar de stad. Hier richt hij zich, meer nog dan in Noord, op aantrekkelijk én functionele stukken. Denk aan prachtige banken, stoelen, lampen en ander designmeubilair. Daarnaast geeft Jarno ook graag advies op het gebied van inrichting.

Dus help je hulp nodig bij het aankleden van je kantoorruimte in Het Industriegebouw of ben je op zoek naar dat ene statement piece voor in je woonkamer? Fundamente is de place to be!

Openingstijden
Woensdag t/m zaterdag van 10:00 – 17:00 uur
Adres: Goudsesingel 206, 3011 KD, Rotterdam

Fotografie: Sophia van den Hoek

Tekst: Nina Swaep