Pitch Your Future
News

Pitch Your Future

Your future (pitch) starts here! Sta jij op het punt om de sprong te wagen naar de volgende fase van je startup? Mooi! Het Industriegebouw (HIG) en Termiq staan klaar om jouw ambities een duwtje in de rug en een dak boven het hoofd te geven.

Wie zijn wij?
HIG is niet zomaar een bedrijfsverzamelgebouw, maar een met een bruisende community waar onderling veel wordt samengewerkt. De verschillende ruimtes bieden een stimulerende omgeving waar jonge en gevestigde bedrijven tot groei en bloei kunnen komen. Vestig je je hier, dan krijg je automatisch toegang tot een netwerk van potentiële samenwerkingspartners, klanten en investeerders en een werkplek in een Rijksmonument met bijzondere historie.

Het in HIG gevestigde team van Termiq voegt hier de expertise van een reeks doorgewinterde mentoren aan toe. Zij staan klaar om hun kennis en ervaring te delen en jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te stuwen.

HIG en Termiq hebben, naast hun core business, beide een duidelijk doel voor ogen: het ondersteunen van startende bedrijven zoals die van jou. We begrijpen de uitdagingen waarmee jonge ondernemingen worden geconfronteerd en helpen graag een handje bij de ontwikkeling van een veelbelovend bedrijf. Daarom schrijven HIG en Termiq een open call uit voor startups in het veld van E-Commerce, Artificial Intelligence, Machine Learning, Augmented Reality, Virtual Reality, Robotics, 3D Printing, Healthcare of Sustainability. Pitch je je idee succesvol, dan win je een eigen Office van 67m2 in HIG, internet van Nimsys, een jaar lang gratis mentorschap en begeleiding door Termiq, een maandelijks koffie-abonnement van Man met Bril en nog veel meer!

Wie ben jij?
Jouw startup begeeft zich in het veld van E-Commerce, Artificial Intelligence, Machine Learning, Augmented Reality, Virtual Reality, Robotics, 3D Printing, Healthcare of Sustainability en komt voort uit een studie in de omgeving van Rotterdam, Delft of Den Haag. Misschien heb je een innovatief product ontwikkeld of heb je een team van getalenteerde individuen samengebracht die klaar staan om de wereld te veranderen. Je gelooft in ieder geval dat jouw onderneming in de toekomst het verschil kan maken.

Interesse? Dit is je cue om:

- Een vlotte pitch van minimaal 500 woorden te schrijven, die ook nog eens voldoet aan alle voorwaarden. De voorwaarden lees je hier.
- Die voor zondag 25 augustus 2024 18.00 uur in te sturen op info@hetindustriegebouw.nl.
- Uit de inzendingen worden tien startups geselecteerd voor een eerste pitch in Het Industriegebouw.
- Haalt je idee ook deze ronde? Dan mag je op 3 oktober 2024 als een van de vijf ondernemers je pitch nog eens presenteren voor een professionele vierkoppige vakjury.
- Je maakt kans* op een officeruimte van 67m2 in een creatieve en innoverende setting, een internetabonnement van Nimsys, een maandelijks koffie-abonnement van Man Met Bril Koffie en een jaar lang mentorschap door de ervaren professionals van Termiq.