Support your locals
News

Support your locals

We leven in een onwerkelijke tijd waarin onze dagelijks activiteiten flink teruggeschroefd zijn.

Het is nog niet duidelijk tot wanneer de cafés, restaurants, sport- en fitnessclubs dicht moeten blijven. De verwachting is wel dat de huidige situatie nog even gaat duren. Zoals jullie weten is Het Industriegebouw de thuisbasis van vele geliefde, niet weg te denken horecagelegenheden die tijdelijk hun deuren hebben moeten sluiten.

Ben je het al helemaal zat om elke avond zelf te moeten koken of wil je op een andere manier de lokale economie ondersteunen? Check hieronder dan hoe je Old Scuola, Chocoholic, by Jarmusch en Héroine kan steunen.

by Jarmusch
Je favoriete all-day breakfast diner zorgt ervoor dat je de lekkerste pannenkoeken zelf in huis kunt halen! Elke zaterdag en zondag is het mogelijk om bepaalde gerechten van het menu af te halen. Je kunt gemakkelijk via WhatsApp bestellen. Check de Instagram voor het menu en alle informatie.

Héroine restaurant & bar
Een moeilijke periode doorsta je het beste als je iets leuks hebt om naar uit te kijken. Schaf daarom een cadeaubon aan voor een toekomstig diner bij Héroine. Zij verkopen de cadeaubonnen via hun site en mét korting. Win-winsituatie!

Old Scuola
De beste pizzabakkers van het land denken altijd groot en deze situatie is geen uitzondering. Old Scuola is hun eigen online supermarkt, drive-in take away en bezorgservice begonnen! Het wekelijks wisselende menu is hier te vinden.

Chocoholic
De lekkerste chocola haal je gewoon bij ons in het gebouw. Chocoholic is open van dinsdag t/m zaterdag van 09.00 - 17.00 uur.