What is Het Industriegebouw?

Het Industriegebouw is a multi-company building with a variety of companies, catering & hospitality and retail.

Can I rent in Het Industriegebouw?

Send your request to rent a desk, unit of office to info@hetindustriegebouw.nl.

Can I organise an event in Het Industriegebouw?

Er worden regelmatig evenementen georganiseerd in Het Industriegebouw. Indien je geïnteresseerd bent in het organiseren van een evenement, kun je contact op nemen via info@hetindustriegebouw.nl

Ik wil graag contact met de persafdeling van Het Industriegebouw

Voor persaanvragen verzoeken wij je dan om contact op te nemen met Eva Sharo via eva@hetindustriegebouw.nl.

How can I reach Het Industriegebouw?

The main entrance of Het Industriegebouw is the Goudsesingel number 66, 3011 KD in Rotterdam. Het Industriegebouw is easily reachable by car or public transport. Metro station and train station Blaak are approximately a 5-minute walk from Het Industriegebouw.

What is the phone number of Het Industriegebouw?

Our phone number is 010-3074686.

Graag wil ik mij abonneren op de nieuwsbrief van Het Industriegebouw

Wij verzoeken je dan om een mail te sturen naar eva@hetindustriegebouw.nl met het e-mailadres waarop je de nieuwsbrief wilt ontvangen en zo wordt jij altijd op de hoogte gehouden van bijzondere evenementen, lezingen, borrels, nieuwe tentoonstellingen en meer! We beloven je niet wekelijks te spammen.

As a visitor, where can I park the car?

Around Het Industriegebouw, you can park by Goudsesingel and Achterklooster. There is also a parking garage on the Kipstraat called parking garage Kiphof.

Where can I load and unload as a supplier?

You can load/unload in the expedition street. Sign up through the intercom on the Kipstraat-side and our service desk will open the doors for you.

Hebben jullie een PostNL punt?

Wij hebben bij onze servicedesk een PostNL punt waar je je pakketten kunt ophalen en versturen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze servicedesk via +31 103073989

Ik heb een vraag over PostNL?

Voor meer informatie over PostNL kun je contact opnemen met onze Servicedesk via +31 103073989. Voor vragen over je pakket kun je het beste direct contact opnemen met PostNL. Wij zijn niet aansprakelijk voor zoekgeraakte pakketten.

Wat zijn de openingstijden van PostNL?

Ons PostNL punt is open van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur. Let op: ons gebouw is alleen 24/7 toegankelijk voor huurders.

Ik heb een andere vraag over het Industriegebouw

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur dan gerust een mail naar info@hetindustriegebouw.nl of bel naar 31 10 307 46 86‬ en wij proberen zo snel mogelijk je vraag te beantwoorden.

Wat is Het Industriegebouw Modern (HIM)?

Het Industriegebouw Modern (HIM) is een groeiende bedrijfscollectie binnen het pand. Denk hierbij aan wandschilderingen en installaties verspreid binnen ons Rijksmonument van 22.000 m2. In totaal bestaat de collectie van HIM nu uit zo'n 10 werken en de collectie groeit elk jaar met site-specific werken en wisselende tentoonstellingen.

Kan ik HIM bezoeken?

Graag zelfs! Elke zaterdag is het mogelijk om de groeiende bedrijfscollectie te bezichtigen. Een bevlogen gids neemt je mee achter de schermen van Het Industriegebouw in een één uur-durende kunst- en architectuurtour inclusief koffie. Boek nu je tickets en beleef het zelf! Ook organiseren wij speciale tours tijdens bijzondere dagen zoals tijdens de Museumnacht, Open monumenten dag en de dag van de architectuur. Er volgt ook een speciaal zomerprogramma voor kinderen.

Hoe kan ik een ticket aanschaffen voor een bezoek aan HIM?

Je kunt een ticket aanschaffen via onze webshop. Klik hier m naar de ticket pagina te gaan.

Ik heb een ticket gekocht, maar kan onverwachts niet deelnemen aan de tour. Wat moet ik doen?

Het is eenmalig mogelijk om 24 uur van te voren je ticket om te zetten naar een andere beschikbare dag. Na 24 uur vervalt deze optie. Het is helaas niet mogelijk om restitutie voor je ticket te ontvangen.

Kan ik HIM bezoeken als bedrijfsuitje?

Ook dit is mogelijk! Inhoudelijk blijft de tour en de gedachten erachter hetzelfde: Een bevlogen gids neemt je mee achter de schermen van Het Industriegebouw in een één uur-durende kunst- en architectuurtour, maar de datum en tijd is dan zelf te kiezen in overleg met ons. Aan een op maat gemaakte tour hangt wel een iets ander prijskaartje, maar het blijft een origineel en betaalbaar bedrijfsuitje. Ook kunnen wij een speciaal arrangement organiseren met onze in-house horeca partners. Voor speciale aanvragen is het handigst om contact op te nemen met Nina Swaep en zij is te bereiken via hi@himodern.nl.

Ik wil graag contact met de persafdeling van HIM

Voor persaanvragen verzoeken wij je dan om contact op te nemen met Eva Sharo via news@himodern.nl.

Graag wil ik mij abonneren op de nieuwsbrief van HIM

Wij verzoeken je dan om een mail te sturen naar news@himodern.nl met het e-mailadres waarop je de nieuwsbrief wilt ontvangen en zo wordt jij altijd op de hoogte gehouden van bijzondere evenementen, nieuwe tentoonstellingen en meer! We beloven je niet wekelijks te spammen.

Ik heb een andere vraag over HIM

Stuur dan gerust een mail naar Nina Swaep en zij zal je vraag zo snel mogelijk proberen te beantwoorden.

En als laatste:

Het Industriegebouw en Het Industriegebouw Modern heeft ten alle tijden het recht om een individu of een groep toegang tot het gebouw en de collectie te weigeren als deze zich onbehoorlijk gedragen jegens onze gidsen en huurders of grensoverschrijdend gedrag vertonen. HIG of HIM is niet aansprakelijk voor verloren of gestolen spullen en goederen.

Can't find an answer to your question? Contact us by emailing info@hetindustriegebouw.nl or calling us on +310 307 46 86