Vraag 1

Antwoord

Kan ik Het Industriegebouw Modern als particulier bezoeken?

Graag zelfs! Elke zaterdag is het mogelijk om de groeiende bedrijfscollectie te bezichtigen. Een bevlogen gids neemt je mee achter de schermen van Het Industriegebouw in een één uur-durende kunst- en architectuurtour inclusief koffie. Boek nu je tickets en beleef het zelf! Ook organiseren wij speciale tours tijdens bijzondere dagen zoals tijdens de Museumnacht, Open Monumentendag en de dag van de Architectuur. Er komt ook een speciaal zomerprogramma voor kinderen.

Hoe kan ik een ticket aanschaffen voor een bezoek aan HIM?

Je kunt een ticket kopen via onze webshop. Klik hierom naar de ticket pagina te gaan.

Ik heb een ticket gekocht, maar kan onverwachts niet deelnemen aan de tour. Wat moet ik doen?

Het is eenmalig mogelijk om 24 uur van te voren je ticket om te zetten naar een andere beschikbare dag. Stuur een mail naar hi@himodern.nl en we kiezen samen een nieuwe datum uit die jou beter uitkomt. Wil je je ticket binnen 24 uur omzetten, dan is dit helaas niet meer mogelijk en het is ook niet mogelijk om restitutie voor je ticket te ontvangen.

Kan ik Het Industriegebouw Modern bezoeken met mijn bedrijf?

Ook dit is mogelijk! Inhoudelijk is de rondleiding hetzelfde als de reguliere kunst- en architectuurtour, maar de datum en het tijdstip kun je in dit geval zelf kiezen in overleg met HIM. Per tourguide kunnen er 15 personen deelnemen. Is je gezelschap groter, dan is dat geen enkel probleem en vliegen we meer enthousiaste gidsen in. Ook kunnen we een speciaal arrangement organiseren met onze in-house horecapartners. Wil je ook zo’n origineel bedrijfsuitje organiseren? Neem dan voor (aan)vragen en bijbehorende offertes contact op met Nina Swaep op hi@himodern.nl.

Ik wil graag contact met de persafdeling van Het Industriegebouw Modern

Voor persaanvragen verzoeken wij je om contact op te nemen met Eva Sharo via news@himodern.nl.

Graag wil ik mij abonneren op de nieuwsbrief van Het Industriegebouw Modern

Wij verzoeken je dan om een mail te sturen naar news@himodern.nl met het e-mailadres waarop je de nieuwsbrief wilt ontvangen en zo word jij altijd op de hoogte gehouden van bijzondere evenementen, lezingen, borrels, nieuwe tentoonstellingen en meer! We beloven je niet wekelijks te spammen.

Ik heb een andere vraag over Het Industriegebouw Modern

Stuur dan gerust een mail naar Nina Swaep via hi@himodern.nl en zij zal je vraag zo snel mogelijk proberen te beantwoorden.

En als laatste:

Het Industriegebouw en Het Industriegebouw Modern hebben ten alle tijden het recht om een individu of een groep toegang tot het gebouw en de collectie te weigeren als deze zich onbehoorlijk gedragen jegens onze gidsen en huurders of grensoverschrijdend gedrag vertonen. HIG of HIM is niet aansprakelijk voor verloren of gestolen spullen en goederen.