HIG Podcast met grafisch ontwerpers Studio Beige - Seizoen 02 Episode 02
Interviews

HIG Podcast met grafisch ontwerpers Studio Beige - Seizoen 02 Episode 02

De bedrijfscollectie van Het Industriegebouw en bestaat uit muurschilderingen, site-specifieke installaties en andere kunstwerken. Tot nu toe is deze verzameling verborgen geweest voor het grote publiek, maar nu is HI.M er ook voor jou. In navolging hiervan gaat programmamaker en presentator Dore van Duivenbode voor dit seizoen van de HIG Podcast in gesprek met kunstenaars, makers, verzamelaars, vormgevers en curatoren over hun werk en inspiratie.

#2 - Studio Beige

Tijdloos, modernistisch, maar ook grafisch met een sterke typografische gevoeligheid; dat is ontwerpbureau Studio Beige. Ze bestaan bijna 20 jaar en vieren talloze opdrachten voor de meest uiteenlopende merken binnen - met name - de culturele sector. Eigenaren Sylvia Vergeer en Masja van Deursen, tevens HIG-huurders van het eerste uur, gingen in deze aflevering het gesprek aan met podcasthost Dore van Duivenbode en vertellen over het ambacht van ontwerpen en wat hen inspireert.


Deze podcast is een initiatief van Het lndustriegebouw en journalist Dore van Duivenbode en is opgenomen in de podcast studio van PixelX.

Het ontwerp is gemaakt door illustrator Roel van Eekelen.