HIG Podcast met Saskia van Stein  - Seizoen 02 Episode 04
Interviews

HIG Podcast met Saskia van Stein - Seizoen 02 Episode 04

De bedrijfscollectie van Het Industriegebouw en bestaat uit muurschilderingen, site-specifieke installaties en andere kunstwerken. Tot nu toe is deze verzameling verborgen geweest voor het grote publiek, maar nu is HI.M er ook voor jou. In navolging hiervan gaat programmamaker en presentator Dore van Duivenbode voor dit seizoen van de HIG Podcast in gesprek met kunstenaars, makers, verzamelaars, vormgevers en curatoren over hun werk en inspiratie.

#4 - Saskia van Stein
"Aan de buitenkant vind ik het heerlijk", een quote van onze vierde gast in het tweede seizoen van de HIG Podcast. Hiermee wil Saskia van Stein zeggen dat ze graag als een outsider naar de dingen kijkt, zodat ze zich niet verliest in een beperkte blik. In haar gesprek met host Dore van Duivenbode vertelt de directeur van de Architectuur Biënnale Rotterdam over haar visie op de toekomst van transformatie en nieuwbouw in een metropool als Rotterdam.


Deze podcast is een initiatief van Het lndustriegebouw en journalist Dore van Duivenbode en is opgenomen in de podcast studio van PixelX.

Het ontwerp is gemaakt door illustrator Roel van Eekelen.