Alfredo’s Taqueria opent in Het Industriegebouw
News

Alfredo’s Taqueria opent in Het Industriegebouw

Het Industriegebouw is weer een culinaire hotspot rijker met Alfredo’s Taqueria.

The story continues
Met Alfredo’s Taqueria begint sokkenmerk Alfredo Gonzales aan hun tweede hoofdstuk. De man achter het sokken emperium is Dennis Ebeli, sinds 2013 verkondigd hij met zijn stijlvolle sokkenmerk The Good Life. Het draait bij Alfredo’s om verrassende combinaties, genieten van de mooie dingen in het leven en berust zich op het feit dat je zelf je succes en gelukt creeert. Not happy? Pack your bags and let’s explore.

Authéntica Comida Mexicana
Samen met Ton van Zanten (bekend van o.a Dudok, Marqt Cafe) willen zij met Alfredo’s Rotterdam en omstreken kennis laten met het echte Mexico, die nog door velen wordt verward met kilo’s cheddar en liters tequila. Bij Alfredo’s draait het om de klassieke Mexicaanse keuken met een moderne twist. Het menu is tot stand gekomen met chef-kok Gijs huppeldepup (bekend van de Matroos en het Meisje) en net zoals in een echte Mexicaanse familie hield de moeder van Alfredo’s een oogje in het zeil of al haar familierecepten wel goed opgevolgd werden. Op het menu vind je gerechten zoals taco’s, torta’s en handgemaakte nacho’s maar ook een uitgebreide cocktail kaart en verranderende lunch specials. Wat eet Alfredo’s zelf het liefst? De torta Milanese is voor de lunch al bij uitstek favoriet.

Huiskamergevoel
Als je bij Alfredo’s naar binnen loopt voel je je meteen thuis. Door het kleurrijke interieur en verzameling van verschillende vintage meubels, planten en curiosa is Alfredo’s ook een lust voor het oog. Met een knipoog naar de architectuur van Luis Barragan.

Adres: Goudsesingel 204.
Beeld: Titia Hahne