Conceptstore evernow opent haar deuren in Het Industriegebouw
News

Conceptstore evernow opent haar deuren in Het Industriegebouw

Op 7 april opent evernow haar deuren in Het Industriegebouw. Na jaren van ondernemen onder de naam & designshop in het Oude Noorden waren eigenaren Elwin en Nynke toe aan een nieuwe plek en invulling waar ze hun diverse werkzaamheden optimaal kunnen inzetten. De vernieuwing van hun totaal concept, én naamswijziging naar evernow biedt ruimte om hen op drie diverse vlakken te onderscheiden. Met hun store, studio en makerbar bij elkaar in één hebben zij nu de ruimte om te ontwerpen, creëren en te presenteren.

De store collectie van evernow bestaat uit een verfijnde mix van accessoires, interieur, botanics, food en care producten.

''De studio op de entresol is onze creatieve hotspot voor het uitwerken van diverse ontwerp opdrachten, meeting ruimte voor brainstorms, ontwikkelen van ons eigen evernow label en fotostudio voor brand building en content.''

In de makerbar wordt de jarenlange kennis van ontwerpen en productie uitgevoerd door Elwin. Het is een echte werkplaats waar je live kan meekijken en je kunt langskomen voor prototyping, custom werk, 3D printing, laser snijden. Verder zal de makerbar de komende tijd verder uitbreiden met meer high- en low tech technieken en apparaten.

Openingstijden
Din - zat 10:30 – 17:30
Zon 12:00 – 17:00

Adres
Goudsesingel 206