Het Industriegebouw Modern (HIM) is open
News

Het Industriegebouw Modern (HIM) is open

Afgelopen weekend heeft Het Industriegebouw Modern (HIM) zijn deuren voor het grote publiek geopend!

Met vier uitverkochte tours verdeeld over twee weekenddagen is Het Industriegebouw Modern: a monument for art & design officieel geopend.

Wat is HIM nou precies?
Een collectie, maar geen museum. Kunst, maar geen showroom. Een tentoonstelling, maar geen galerie. HIM maakt nieuwsgierig, HIM verwondert, HIM prikkelt. Boven alles nodigt HIM je uit om op avontuur te gaan binnen ons rijksmonument van 22.000 m2 en te ontdekken wat je inspireert.

HIM is verstopt in het hart van de stad. Het vormt het bruisend middelpunt van een bedrijfsverzamelgebouw, maar staat los van de bedrijvigheid. HIM is een plek voor kunst en design in een modern monument; een privéverzameling voor het grote publiek. Te zien zijn onder meer werken van Robert Zandvliet, Sabine Marcelis, Jan van der Ploeg en Ramsy Nasr.

HIM is iedere zaterdag tussen 14.00 - 15.00 uur te bezoeken. Een bevlogen gids neemt je mee achter de schermen van Het Industriegebouw in een één uur-durende kunst- en architectuurtour. Boek nu je tickets en beleef het zelf!

Houdt ook onze socials in de gaten voor speciale tours met bijzondere extra's tijdens de Rotterdamse Museumnacht, Rotterdamse Dakendagen, Open Monumentendagen en nog veel meer!

Voor persaanvragen neemt contact op met Eva Sharo via news@himodern.nl

Voor tour aanvragen en overige vragen neem contact op met Nina Swaep via hi@himodern.nl