HIG x Cycloon
News

HIG x Cycloon

Wist je dat Het Industriegebouw sinds dit begin dit jaar samenwerkt met groene en sociale bezorgexpert Cycloon? Dat betekent dat onze huurders niet langer naar buiten hoeven om (aangetekende) post -en pakketten te kunnen versturen!

Groen en duurzaam
De bezorgmarkt is a dirty business, die absoluut schoner en socialer kan. Bij Het Industriegebouw kiezen we daarom voor Cycloon. Hun bezorgers halen en brengen post -en pakketten namelijk op een duurzame en sociale manier. Zo rijden ze bij voorkeur op de fiets, aangedreven door niets meer of minder dan bruine boterhammen. Pas als de afstand echt te groot is, pakken ze groengrasauto’s of werken ze samen met een bezorgpartner.

Sociaal
Naast een duurzame service, is Cycloon ook een sociaal bedrijf dat streeft naar een maatschappelijke impact. Ze bieden collega's met én zonder afstand tot de arbeidsmarkt een plek om zichzelf te kunnen ontplooien en in hun rol te kunnen groeien. Zo zien we het graag.

Heb je vragen over de service van Cycloon? Check dan hun website of stuur een mailtje naar servicedesk@hetindustriegebouw.nl.