HIG x Operator Radio
News

HIG x Operator Radio

Wat is werken zonder muziek? Precies, daar is niets aan! Omdat muziek toch echt de toon zet in je kantoor vroeg Het Industriegebouw het lokale radiostation Operator om maandelijks een unieke, op maat gemaakte playlist te maken voor de Community.

Operator Radio
Als je nog niet bekend was met Operator Radio, dan is dit het perfecte moment om erin te duiken. Sinds 2017 huist de Rotterdamse radiozender in een tot studio omgebouwde zeecontainer boven Biergarten en in die tijd is menig interessant stadsgenoot daar aangeschoven voor een interview of talkshow. De zender fungeert ook als cultureel platform door in hun live-shows vinger aan de pols te houden met allerlei mooie initiatieven en ontwikkelingen de stad. Daarnaast leggen ze zich toe op het ondersteunen en op weg helpen van opkomend talent. Instant fan? Je kunt dit sympathieke initiatief steunen door heel veel radio te luisteren, door een financiële bijdrage te leveren of door te shoppen in hun customized Operator-collectie.

Maandelijkse HIG Playlist

Speciaal voor HIG wijst Operator Radio iedere maand een dj aan om een Community-playlist samen te stellen. De lijst van April is samengesteld door de in Schotland geboren jazzzangeres en Operator-resident Molly. Luister de playlists hieronder: