Let's Cook with Jack Bean
News

Let's Cook with Jack Bean

Eindelijk: het zonnetje schijnt, je hebt je vrienden uitgenodigd en de biertjes liggen koud. Kortom, de ideale omstandigheden om eens een lekkere hamburger te maken! Maar wat is een burger zonder goede toppings? Juist… nothing much!

Daarom vroegen we chef Pepijn Schmeink, bekend van Jack Bean, voor de tweede online kookles in de serie Let’s Cook naar zijn burgergeheimen. Pepijn kijkt namelijk ver voorbij het geijkte blaadje sla en opent wereld aan toppings voor je. Speciaal voor HIG deelt hij hoe je in no-time verschillende simpele add-ons én zijn befaamde chipotle-ketchup kunt maken.

Tip broodje: haal een sandwichbol of een briochebol bij de bakker of bij de supermarkt. Warm het broodje op in de oven op 180°, snij ‘m doormidden en besmeer met een beetje boter. Toast het warme broodje daarna nog even onder de grill, maar pas op dat ‘ie niet verbrandt.

Toch liever de beroemde burgers van Pepijn in het echt proberen? Jack Bean vind je in hartje Rotterdam op Kruisplein 20A.

📹 https://antim.nl​

✏ https://www.studiobeige.nl​