Ontdek onze nieuwe hotspot op hoogte tijdens de Rotterdamse Dakendagen!
News

Ontdek onze nieuwe hotspot op hoogte tijdens de Rotterdamse Dakendagen!

Ontdek onze nieuwe evenementenlocatie met uitzicht over Rotterdamse skyline!

Maak dit weekend kennis met het nieuwe uitkijkpunt over Rotterdam: het Van Tijen Terras op de vijfde verdieping van Het Industriegebouw. Tijdens de Rotterdamse Dakendagen op 31 mei, 1 & 2 juni opent de nieuwe locatie speciaal haar deuren voor bezoekers. Drie dagen lang host pizza revolutionair Old Scuola het Van Tijen Terras met de ‘Rooftop Terrace Vrijmibo’, een ‘Italian Cocktail Night’ met speakeasy bar The Dr. én de ‘Sunday High Wine’. Het Rotterdamse Hoogkwartier is een nieuwe evenementenlocatie - met uitzicht over de Rotterdamse skyline – rijker.

Ga het dak(terras) op!
Het publiek is van vrijdag tot en met zondag welkom om diverse events bij te wonen op het Van Tijen Terras. Vrijdag 31 mei wordt er om 17.00 uur afgetrapt met de Rooftop Terrace Vrijmibo. Met uitkijk op de ondergaande zon, kunnen bezoekers gedurende de avond genieten van Italiaanse specialiteiten en dranken. Op zaterdag 1 juni is speakeasy bar The Dr. aanwezig voor Italian themed cocktails, uiteraard in combinatie met Old Scuola’s specialiteiten. Sluit de Dakendagen af in stijl tijdens de Rooftop Terrace Sunday High Wine op zondag 2 juni. Voor €25 word je voorzien van een wine tasting met antipasti en natuurwijnen. Voor verse panini’s tijdens lunchtijd heeft Old Scuola zelfs een houtoven het dak op getild! Voor meer informatie over dakpassen en tickets, kijk op: rotterdamsedakendagen.nl/dak/industriegebouw.

Van Tijen Terras: pand uit 1951 met een beetje van nu
Het Van Tijen Terras is het nieuwe uitkijkpunt over stad Rotterdam en een ideale nieuwe spot voor vergaderingen, bruiloften, presentaties en private dining . Met de nieuwe evenementenlocatie willen wij een inspirerende plek creëren voor uiteenlopende evenementen gedurende het jaar. De locatie is in de originele staat van 1951, met een beetje van nu. ‘’We halen met deze locatie letterlijk buiten naar binnen. Of het nou regent of de zon schijnt; de gevel van de ruimte kun je openklappen of sluiten. Zo is deze locatie ideaal voor groepen tot 75 man’’, aldus HIG community manager Desiree van den Wittenboer.

Zelf iets organiseren op het Van Tijen Terras? Stuur ons een bericht via events@hetindustriegebouw.nl en wij nemen contact met je op.

Fotografie door Titia Hahne