PITCH YOUR FUTURE VOORWAARDEN
Collabs

PITCH YOUR FUTURE VOORWAARDEN

Je maakt kans* op een office van 67m2 waarvan drie maanden volledig huurvrij. Daarna volgt een ingroeitraject van 9 maanden naar een marktconforme huurprijs. Let op: de servicekosten, elektra en gemeentelijke heffingen zijn gedurende de hele periode voor rekening van start-up.

1. Je maakt kans* op een office van 67m2 waarvan drie maanden volledig huurvrij. Daarna volgt een ingroeitraject van negen maanden naar een marktconforme huurprijs. In totaal voor een periode van 12 maanden. Na 12 maanden wordt de huurovereenkomst automatisch beeindigd. Let op: de servicekosten, elektra en gemeentelijke heffingen zijn gedurende de hele periode voor rekening van start-up.

2. Het mentorschap van Termiq betreft 15 sessies over een periode van 12 maanden.

3. Nimsys biedt een gratis internetabonnement met VLAN van 30 Mbps voor de periode van 12 maanden. Ook nemen zij de aansluitkosten op zich.

4. Man met Bril Koffie biedt een jaar lang, een keer per maand, de koffie ‘Blend Box’ aan inclusief bezorging op kantoor.

5. Studio Beige biedt een uur strategisch en creatief advies aan met betrekking op jouw huisstijl en identiteit.

6. Alle inschrijvingen moeten worden ingediend vóór zondag 25 augustus 18.00 uur, de deadline voor de eerste ronde van selectie.

7. Inschrijvingen dienen te worden ingediend via e-mail naar info@hetindustriegebouw.nl met als onderwerp Pitch.

8. De inschrijving dient de volgende info te bevatten:
- Een korte introductie van jouw startup, inclusief oprichtingsdatum, doelgroep en kernactiviteiten;
- Een gedetailleerde motivatie van waarom jouw startup het verschil maakt in de markt en waarom je in aanmerking zou moeten komen voor een kantoorruimte in HIG en een jaar lang mentorschap door Termiq;
- Een statutair uittreksel van het handelsregister van de KvK;
- Contactgegevens en recente teamfoto.

9. De totale pitch mag maximaal 500 worden bevatten.

10. Na de eerste ronde, die sluit op 25 augustus 2024 om 18.00 uur, zullen de tien beste inzendingen worden uitgenodigd voor een pitch van een kwartier. Hierna zullen de vijf beste voorstellen worden geselecteerd voor een pitch door een vakjury. Deze vindt plaats op 3 oktober 2024, tussen 15:00 en 18:00 uur.

11. Deelname staat open voor startups die op het moment van inzending niet langer dan twee jaar operationeel zijn en op zoek zijn naar groeimogelijkheden.

12. Alle inschrijvingen moeten voldoen aan de gestelde richtlijnen en voorwaarden. Het niet naleven van deze voorwaarden kan leiden tot diskwalificatie.

13. De kantoorruimte in HIG, het gratis internetabonnement van Nimsys, de blend box van Man met Bril Koffie, het grafisch ontwerp-advies van Studio Beige en het mentorschap vanuit Termiq worden toegekend aan de winnende startup op basis van een beslissing door de vakjury. Die beslissing is definitief en er kan niet over worden gecorrespondeerd.

14. De winnaar zal schriftelijk worden bekendgemaakt per e-mail en via de website en socials van HIG.

15. Persoonlijke gegevens die worden verstrekt bij de inschrijving worden vertrouwelijk behandeld en alleen gebruikt voor het doel van dit programma.

16. Het is helaas niet mogelijk om als bestaande huurder van HIG of bestaande klant van Termiq mee te doen aan deze pitch.

17. Door deel te nemen aan dit programma stemmen de deelnemers in met de bovengenoemde voorwaarden en de algemene voorwaarden van Het Industriegebouw en Termiq.

Pitch Your Future is een idee en samenwerking van Het Industriegebouw en Termiq