Show Off - There's a new art space in town
News

Show Off - There's a new art space in town

Rotterdam is een art space en kunstplatform rijker: Show Off. Show Off is een initiatief van Het Industriegebouw en huist zich ook in het gebouw.

Show Off biedt veelbelovend jong talent de ruimte om zich aan het publiek te presenteren, hun netwerk uit te breiden en hun werk te verkopen. Uniek aan Show Off is dat er alles aan gedaan wordt om de ervaring van een kunstaankoop zo plezierig, toegankelijk,- en laagdrempelig mogelijk te maken. Omdat de kunstwereld voor nieuwkomend publiek soms overweldigend, exclusief en hoogdrempelig kan voelen, maken ze bij Show Off de totstandkoming van de prijzen volledig transparant en zorgen ze door de selectiecriteria van de kunstwerken ervoor dat je geen vraagtekens hoeft te zetten bij de kwaliteit. Bovendien zijn de werken toegankelijk geprijsd, bij Show Off verkopen ze werk tòt €5000,-. Bij zulke prijzen gaat het ook om hele grote doeken. Kleinere werken zijn al beschikbaar vanaf €950,-. Dit zijn uiteraard allemaal unieke stuks en van prijswinnende kunstenaars.

Wil je meer weten over Show Off of een persoonlijke afspraak maken voor een bezoek? Neem dan contact op met Fleur van Gent middels fleur@showoff.space of +31 6 434 785 42.