Het Industriegebouw Modern: kunst en design in een modern monument

Een collectie, maar geen museum. Kunst, maar geen showroom. Een tentoonstelling, maar geen galerie. HIM maakt nieuwsgierig, HIM verwondert, HIM prikkelt. Boven alles nodigt HIM je uit om op avontuur te gaan binnen ons rijksmonument van 22.000 m2 en te ontdekken wat je inspireert.

HIM is verstopt in het hart van de stad. Het vormt het bruisend middelpunt van een bedrijfsverzamelgebouw, maar staat los van de bedrijvigheid. HIM is een plek voor kunst en design in een modern monument; een privéverzameling voor het grote publiek. Te zien zijn onder meer werken van Robert Zandvliet, Sabine Marcelis, Jan van der Ploeg en Ramsey Nasr.

HIM is tijdens speciale gelegenheden toegankelijk voor het grote publiek! Denk aan dagen zoals Rotterdam Art Week, Museumnacht010 en de Open Monumentendagen.

Kom je liever langs op aanvraag, dus met je eigen groep en op een dag naar keuze? Regelen we graag! Neem contact op via hi@himodern.nl. Een bevlogen gids neemt je mee achter de schermen van Het Industriegebouw in een één uur-durende kunst- en architectuurtour en is inclusief een kop filterkoffie van by Jarmusch.

Goudsesingel 66
3011 KD Rotterdam
The Netherlands

‭+31 10 307 46 86‬


hi@himodern.nl