Van professionele servicedesk die je gasten hartelijk ontvangt tot een PostNL punt direct in het gebouw. Wij doen er alles aan zodat jij je werk op de beste en meest efficiënte manier kan uitvoeren.

Online en offline community

Ontmoet nieuwe mensen zonder het gebouw te verlaten. Op HIG Society (onze online community van Bisner), in de co-working spaces of bij onze events. Het gebouw is ontworpen om elkaar tegen te komen in een van de vele gemeenschappelijke (buiten)ruimtes.

Servicedesk

Onze servicedesk staat altijd voor je klaar. Ze ontvangen je bezoek, beantwoorden al je vragen en nemen pakketten voor je aan.

24/7 toegang tot het gebouw

Voor de early risers en deadline chasers is het altijd mogelijk om toegang tot het gebouw te hebben. Voor wie als eerste of als laatste aan de slag wilt gaan en blijven.

Juuve car-sharing service

Huurders kunnen gebruik maken van onze Juuve deelauto wanneer zij hem nodig hebben, zonder vaste maandelijkste kosten en nog belangrijker: je rijdt zonder CO2 uitstoot.

Glasvezel internet

Altijd en overal online. Het Industriegebouw heeft haar eigen glasvezelnetwerk en beschikt over een razendsnelle internetverbinding.

PostNL Punt

Wij hebben bij onze Servicedesk een PostNL punt waar je je pakketten kunt ophalen, versturen en ook je aangetekende brieven kunt versturen.

Lezingen & workshops

Er worden regelmatig interessante lezingen, netwerkbijeenkomsten en workshops gegeven binnen het gebouw.

Printservice

Printje nodig? Wij bieden een in-house printservice aan. Stuur een mailtje naar onze Servicedesk met je bestanden en zij printen deze voor je uit.

Fietsenstalling

Het Industriegebouw heeft een beveiligde en overdekte fietsenstalling. Nooit meer moeite doen om je fiets op een veilige en droge plek te stallen!

In-house bouw en ontwerpteam

Het Industriegebouw is een rijksmonument en daar zijn we zuinig op. Met ons bouw- en ontwerpteam kunnen we praktisch iedere inrichting realiseren. Zolang deze aansluit op de stijl van de oorspronkelijke architectuur van het gebouw is alles mogelijk.