Van professionele servicedesk die je gasten hartelijk ontvangt tot een PostNL punt direct in het gebouw. Wij doen er alles aan zodat jij je werk op de beste en meest efficiënte manier kan uitvoeren.

Servicedesk

Onze Servicedesk staat van 09.00 tot 18.00 voor je klaar. Ze ontvangen je bezoek, printen belangrijke documenten voor je uit en ontvangen en versturen brieven en pakketten voor je.

24/7 toegang tot het gebouw

Voor de vroege vogels en nachtuilen is het altijd mogelijk om te werken wanneer jij dat wilt. Met je eigen tag heb jij toegang tot je werkplek wanneer jij daar behoefte aan hebt.

CO2 meters

In onze algemene ruimtes en meetingrooms hangen CO2 meters die de luchtkwaliteit waarborgen. Als de kwaliteit van de lucht afneemt veranderen de indicatie lampen van groen -> geel -> rood. We adviseren je altijd om de ruimte waarin je werkt goed te ventileren.

Must love dogs

Het Industriegebouw is een hond-vriendelijk gebouw. Alle viervoeters zijn meer dan welkom! Rondom het gebouw zijn voldoende plekken om je hond rustig uit te laten of zelfs te laten rennen.

MyWheels car-sharing service

Snel naar een afspraak? Huurders kunnen via de app gebruik maken van de verschillende deelauto's van MyWheels. En dit zonder vaste maandelijkste kosten. Super efficiënt!

Online- en offline community

Ontmoet nieuwe mensen zonder het gebouw te verlaten. Op HIG Society (onze online community van Bisner), in de co-working spaces of bij onze events. Het gebouw is ontworpen om elkaar tegen te komen.

Glasvezel internet

Jij bent altijd en overal online. Het Industriegebouw heeft haar eigen glasvezelnetwerk en beschikt over een razendsnelle internetverbinding met een in-house service team.

PostNL Punt

Wij hebben bij onze Servicedesk een PostNL punt waar je je pakketten kunt ophalen, versturen en ook je aangetekende brieven kunt posten.

Lezingen & events

Er worden regelmatig online- en offline interessante lezingen, netwerkbijeenkomsten en workshops gegeven.

Printservice

Printje nodig? Wij bieden een in-house printservice aan. Stuur een mailtje naar onze Servicedesk met je bestanden en zij printen deze razendsnel voor je uit.

Fietsenstalling

Het Industriegebouw heeft een beveiligde en overdekte fietsenstalling. Nooit meer moeite doen om je fiets op een veilige en droge plek te stallen!

In-house bouw en ontwerpteam

Met ons bouw- en ontwerpteam kunnen we praktisch iedere inrichting realiseren. Zolang deze aansluit op de stijl van de oorspronkelijke architectuur van het gebouw is er veel mogelijk.