Van professionele servicedesk die je gasten hartelijk ontvangt met een kop koffie tot een pakketten ophaalservice in het gebouw. Wij doen er alles aan zodat jij je werk op de beste en meest efficiënte manier kan uitvoeren.

Glasvezel internet

Altijd en overal online. Het Industriegebouw heeft haar eigen glasvezelnetwerk en beschikt over een razendsnelle internetverbinding.

Online en offline community

Ontmoet nieuwe mensen zonder het gebouw te verlaten. Op Mr.Watson (onze online community), in de coworking spaces of bij onze events. Het gebouw is ontworpen om elkaar tegen te komen in een van de vele gemeenschappelijke (buiten)ruimtes.

Servicedesk

Onze servicedesk staat altijd voor je klaar. Ze ontvangen je bezoek, beantwoorden al je vragen en nemen pakketten voor je aan.

24/7 toegang tot het gebouw

Voor de early risers en deadline chasers is het altijd mogelijk om toegang tot het gebouw te hebben. Voor wie als eerste of als laatste aan de slag wilt gaan en blijven.

Lezingen & workshops

Er worden regelmatig interessante lezingen, netwerkbijeenkomsten en workshops gegeven binnen Het Industriegebouw. En in de zomer is er bijna elke vrijdag een borrel in onze expeditiestraat.

Printservice

Printje nodig? Het Industriegebouw biedt een in-house printservice aan, waarmee je via de cloud kunt printen. Je upload je bestanden naar de cloud en print deze vervolgens bij de printer uit.

Fotostudio

Heb je een eigen webshop of klant waarvoor je producten moet fotograferen? In Het Industriegebouw hebben huurders de beschikking over een professionele fotostudio met alles erop en eraan.

Pakketten

Heb je iets besteld? De servicedesk neemt het pakketje voor je aan en geeft je een seintje wanneer het bezorgd is. Ook kun je pakketten via MyParcel laten versturen. Lever je pakket bij de servicedesk in en zij geven het af aan de chauffeur van PostNL.

Bike repair

Is je fiets toe aan een opknapbeurt? Of ben je op zoek naar een nieuwe fiets! Resto Rokus staat voor je klaar voor elke hulpbehoevende fietseigenaar en heeft een ruime collectie aan gerestaureerde fietsen.

Fietsenstalling

Het Industriegebouw heeft een beveiligde en overdekte fietsenstalling. Nooit meer moeite doen om je fiets op een veilige plek te stallen.

In-house bouw en ontwerpteam

Het Industriegebouw is een rijksmonument en daar zijn we zuinig op. Met ons bouw- en ontwerpteam kunnen we praktisch iedere inrichting realiseren. Zolang deze aansluit op de stijl van de oorspronkelijke architectuur van het gebouw is alles mogelijk.

BMW shared car service

Huurders kunnen gebruik maken van de HIG BMW i3 wanneer zij hem nodig hebben, zonder vaste maandelijkste kosten en nog belangrijker: je rijdt zonder CO2 uitstoot.