Desk

Huur je eigen bureau (dus géén flexplek) met vaste internetaansluiting en handige afsluitbare opbergruimtes. Maak gebruik van de meeting rooms om je klanten te ontvangen of presentaties te geven en de ruime keukens en lounge area’s voor informeel overleg.

Unit

Alle voordelen van een eigen kantooromgeving, maar wel met een open karakter. Maak gebruik van de verschillende meetingrooms met presentatie-mogelijkheden, een professionele Servicedesk om je gasten te ontvangen en je post aan te nemen en te versturen. Onze units zijn er in verschillende groottes, perfect voor kleinere organisaties en startups.

(Private) office

Een (private) office is te huur vanaf ca. 60 m2 tot 500 m2. Denk aan alle gemakken van een eigen kantoor, maar wel middenin de levendige HIG community. Als huurder van een office kan je tevens gebruik maken van de meeting rooms en onze Servicedesk als verlengstuk van je organisatie.

Retail space

Het Industriegebouw is gelegen middenin het bruisende Hoogkwartier. In de plint vind je een grote diversiteit aan horeca hotspots, delicatessenwinkels, officiële Farrow & Ball dealer en een specialist in het vervaardigen van handgeknoopte Perzische tapijten.