Desk

Een dedicated desk huren in de coworking space van Het Industriegebouw? Een eigen bureau (dus géén flexplek) met vaste internet aansluiting en handige afsluitbare opbergruimtes. Maak gebruik van de meetingrooms om je klanten te ontvangen of presentaties te geven, de ruime keukens en lounge area’s voor informeel overleg. Gebruik de HIG Servicedesk als verlengstuk van je bedrijf om klanten te ontvangen of pakketten in ontvangst te nemen.

Unit

Een unit is een kantoor in de coworking space van het Het Industriegebouw. De voordelen van een eigen kantooromgeving met alle faciliteiten die je verwacht binnen professionele organisatie. Meetingrooms met presentatie mogelijkheden, een professionele servicedesk om je gasten te ontvangen en je pakketpost aan te nemen, ruime keukens en lounge area’s om informeel te overleggen. Office units zijn er in verschillende groottes, perfect voor kleinere organisaties en startups.

Office

Offices in Het Industriegebouw zijn te huur vanaf 100 m2. Alle gemakken van een eigen kantoor met eigen pantry en toiletten, maar wel middenin de levendige HIG Society. Als huurder van een private office kan je tevens gebruik maken van de meetingrooms in Het Industriegebouw en de HIG Servicedesk als verlengstuk van je organisatie.

Retail space

Het Industriegebouw is gelegen middenin het opkomende Hoogkwartier. In navolging van de Meent en het Maagd van Holland Kwartier is het Hoogkwartier the next big thing in de Rotterdamse stadsdriehoek. De plint van Het Industriegebouw leeft als nooit tevoren met een diversiteit aan nieuwe horeca hotspots van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat.