Hiding in plain sight, dat is de Van Tijen vergaderruimte. Van meeting tot bijeenkomst en van workshop tot presentatie; voor elk van deze activiteiten biedt deze ruimte het ideale decor.

Events & Meetings

De Van Tijen vergaderruimte vormt de kroon op ons modernistische monument en is dan ook met trots vernoemd naar één van de twee architecten die Het Industriegebouw ontwierp. Willem van Tijen zocht naar een architectuur die de twee tegenovergestelde stromingen verenigde: modernisme, maar wel passend in de Nederlandse bouwtraditie. Zo introduceerde hij de shake-hands architectuur, een solide huwelijk tussen baksteen en beton. De ruimte is van alle gemakken voorzien; zo staan er mooie designtafels en stoelen en schuif je de gordijnen open dan word je verrast door een panoramische glaswand die uitzicht biedt over de skyline van Rotterdam. Bij mooi weer kan deze pui volledig weggeschoven worden en geniet je zowel binnen als buiten van een nazit in het zonnetje.

Tour

Om je vergaderuren zo efficiënt mogelijk te besteden en de inspiratie hoog te houden kan een ‘change of scenery’ wonderen doen. Ga mee op tour door Het Industriegebouw en geniet van een inspirerend intermezzo. In één uur vertelt een bevlogen UrbanGuide je alles over het bijzondere rijksmonument, de architectonische transformatie van het pand en haar groeiende bedrijfskunstcollectie.