Een geslaagd event begint bij een inspirerende locatie met de juiste partijen die samenkomen.

Van TijenTerras

Maak kennis met het Van TijenTerras! Het originele dak(terras) is de afgelopen maanden in ere hersteld op de vijfde verdieping van Het Industriegebouw, met alle moderne faciliteiten van nu.

Maaskantine

Vernoemd naar de architect van ons gebouw is dit de ruimte waar het allemaal gebeurt. Hier begin je je ochtend met verse Giraffe Coffee en eindig je je dag met een potje tafeltennis.

HIGstreet

Onze HIGSTREET (expeditiestraat) is de uitgelezen plek om je volgende event te organiseren. In de zomer is het de perfecte plek voor een Midnight Cinema, BBQ of netwerkborrel en in de winter zorgen we voor dezelfde set-up maar dan overdekt en met heaters. Elke vrijdag en zaterdag organiseren we zelf borrels; voor alle harde werkers, thuisblijvers en levensgenieters in één.

HIG tour

Versterk je evenement met een tour door Het Industriegebouw.

By Jarmusch

Kom vergaderen, een presentatie geven, een training organiseren of met een groep lunchen in de entresol van breakfast diner by Jarmusch. De verse filterkoffie van Man met Bril staat altijd klaar en de menukaart kan aangepast worden naar jouw wensen, ‘Add as much as you like’ is daarom ook het motto van by Jarmusch. Buiten openingstijden is het ook mogelijk om het restaurantgedeelte af te huren.

Alfredo's Taqueria

Maak kennis met de echte Mexicaanse keuken met een moderne twist. Organiseer je bedrijfsborrel of meeting in de kleurrijke Taqueria van Alfredo’s.

Héroine Restaurant & Bar

Verfijning en verrasssende combinaties, dat is waar het om draait bij Héroine Restaurant & Bar. Ze hanteren geen vaste kaart, maar elke paar weken een wisselend menu met de keuze uit vier, vijf of zeven gangen. Voor zakelijke relaties is het mogelijk om gebruik te maken van hun private dining op de entresol. Vier je promotie, presenteer je plan van aanpak of neem afscheid van je favoriete collega in het sophisticated interieur van ontwerpbureau Modiste.