Wat is Het Industriegebouw Modern (HI.M)?

Het Industriegebouw Modern (HI.M) is een monument voor kunst en design en is de benaming voor onze groeiende bedrijfscollectie binnen het pand. Denk hierbij aan wandschilderingen en installaties verspreid binnen ons Rijksmonument van 22.000 m2. De collectie bestaat nu uit zo'n 10 kunststukken en wordt jaarlijks uitgebreid en verrijkt met meer site-specifieke werken, tentoonstellingen en evenementen.

Kan ik Het Industriegebouw Modern als particulier bezoeken?

Graag zelfs! HI.M is tijdens speciale gelegenheden, zoals Rotterdam Art Week, Museumnacht010 en de Open Monumentendagen, geopend voor het publiek. Kom je liever langs op aanvraag, dus met je eigen groep en op een dag naar keuze? Regelen we graag! Neem contact op via hi@himodern.nl. Een bevlogen gids neemt je mee achter de schermen van Het Industriegebouw in een één uur-durende kunst- en architectuurtour en is inclusief een kop filterkoffie van by Jarmusch.

Hoe kan ik een ticket aanschaffen voor een bezoek aan HI.M?

Staat er een tour of event op de planning? Dan brengen wij je daarvan op de hoogte via onze social media (@hi_monument). Je kunt daarvoor dan tickets reserveren in onze webshop: www.hetindustriegebouw.nl/tickets

Ik heb een ticket gekocht, maar kan onverwachts niet deelnemen aan de tour. Wat moet ik doen?

Het is eenmalig mogelijk om 24 uur van te voren je ticket om te zetten naar een andere beschikbare dag. Na 24 uur vervalt deze optie. Het is helaas niet mogelijk om restitutie voor je ticket te ontvangen.

Kan ik Het Industriegebouw Modern bezoeken met mijn bedrijf?

Ook dit is mogelijk! Inhoudelijk blijft de tour en de gedachten erachter hetzelfde, maar de datum en tijd zijn dan zelf te kiezen in overleg met ons. Aan een op maat gemaakte tour hangt wel een iets ander prijskaartje, maar het dan heb je wel een origineel en betaalbaar (bedrijfs)uitje. Op verzoek kunnen we ook een speciaal arrangement organiseren met onze in-house horeca partners. Voor dergelijke aanvragen kun je contact opnemen met Nina Swaep. Zij is te bereiken via hi@himodern.nl.

Ik wil graag contact met de persafdeling van Het Industriegebouw Modern

Voor persaanvragen verzoeken wij je om contact op te nemen via hi@himodern.nl.

Graag wil ik mij abonneren op de nieuwsbrief van Het Industriegebouw Modern

Leuk! Mail naar hi@himodern.nl met het e-mailadres waarop je de nieuwsbrief wilt ontvangen en zo word jij altijd op de hoogte gehouden van bijzondere evenementen, lezingen, borrels, nieuwe tentoonstellingen en meer! We beloven je niet wekelijks te spammen.

Ik heb een andere vraag over Het Industriegebouw Modern

Stuur dan gerust een mail naar Nina Swaep via hi@himodern.nl en zij zal je vraag zo snel mogelijk proberen te beantwoorden.

En als laatste:

Het Industriegebouw Modern heeft ten alle tijden het recht om een individu of een groep toegang tot het gebouw en de collectie te weigeren als deze zich onbehoorlijk gedragen jegens onze gidsen en huurders of grensoverschrijdend gedrag vertonen. HIG of HIM is niet aansprakelijk voor verloren of gestolen spullen en goederen.

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via info@hetindustriegebouw.nl of bel 010-3074686.