Wat is Het Industriegebouw (HIG)?

Het Industriegebouw is van een oorsprong een bedrijfsverzamelgebouw en een toonaangevend voorbeeld van de naoorlogse wederopbouwarchitectuur in Rotterdam. Anno 2022 is Het Industriegebouw in ere hersteld en heeft het zijn functie als bruisend bedrijfsverzamelgebouw hervonden en huizen er diverse toonaangevende bedrijven, horeca en retail in het gebouw.

Wat kan ik huren in Het Industriegebouw?

Het is mogelijk om een dedicated desk, unit, office, private office of een retail ruimte te huren binnen Het Industriegebouw. Interesse? Vul het formulier in of stuur een mail naar info@hetindustriegebouw.nl en ons team neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Kan ik ook evenementen organiseren in Het Industriegebouw?

Er worden regelmatig evenementen door Het Industriegebouw georganiseerd en het is ook mogelijk om je eigen event hier te hosten. Denk aan meetings, lezingen of een bedrijfsborrel. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact op met events@hetindustriegebouw.nl of bel naar ‭+31 10 307 46 86‬.

Ik wil graag contact met de persafdeling van Het Industriegebouw

Voor persaanvragen verzoeken wij je om contact op te nemen met Eva Sharo via eva@hetindustriegebouw.nl.

Hoe kan ik Het Industriegebouw het makkelijkste bereiken?

De hoofdingang van Het Industriegebouw is aan de Goudsesingel nummer 66, 3011 KD in Rotterdam en is goed bereikbaar met de zowel de auto of het openbaar vervoer. De twee dichtstbijzijnde gelegen metrostation zijn (metro)station Oostplein en (trein)station Blaak en beide zijn op ongeveer 5 minuten loopafstand van Het Industriegebouw.

Wat is het telefoonnummer van Het Industriegebouw?

Ons telefoonnummer is +31 10 307 46 86‬.

Graag wil ik mij abonneren op de nieuwsbrief van Het Industriegebouw

Wij verzoeken je dan om een mail te sturen naar eva@hetindustriegebouw.nl met het e-mailadres waarop je de nieuwsbrief wilt ontvangen en zo wordt jij altijd op de hoogte gehouden van bijzondere evenementen, lezingen, borrels, nieuwe tentoonstellingen en meer! We beloven je niet wekelijks te spammen.

Waar kan ik als bezoeker parkeren met de auto?

Rondom Het Industriegebouw kan er aan de Goudsesingel, Kipstraat en het Achterklooster geparkeerd worden. Er zijn ook twee dichtbijgelegen parkeergarages: Kiphof en de Markthal. Bij beide parkeergarages zijn voordelige parkeerpassen aan te schaffen.

Waar kan ik als leverancier laden en lossen?

In de expeditiestraat mag je laden en lossen. Aan de Kipstraat-zijde kun je je via de intercom melden bij de servicedesk. Zij zullen dan de slagbomen voor je openen

Ik heb een vraag over het Industriegebouw

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur dan gerust een mail naar info@hetindustriegebouw.nl of bel naar 31 10 307 46 86‬ en wij proberen zo snel mogelijk je vraag te beantwoorden.

En als laatste:

Het Industriegebouw heeft ten alle tijden het recht om een individu of een groep toegang tot het gebouw en de collectie te weigeren als deze zich onbehoorlijk gedragen jegens onze gidsen en huurders of grensoverschrijdend gedrag vertonen. HIG is niet aansprakelijk voor verloren of gestolen spullen en goederen.

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via info@hetindustriegebouw.nl of bel 010-3074686.