Wat is Het Industriegebouw (HIG)?

Het Industriegebouw is van een oorsprong een bedrijfsverzamelgebouw en een toonaangevend voorbeeld van de naoorlogse wederopbouwarchitectuur in Rotterdam. Anno 2022 is Het Industriegebouw in ere hersteld en heeft het zijn functie als bruisend bedrijfsverzamelgebouw hervonden en huizen er diverse toonaangevende bedrijven, horeca en retail in het gebouw.

Wat kan ik huren in Het Industriegebouw?

Het is mogelijk om een dedicated desk, unit, office, private office, kelderbox of een retail ruimte te huren binnen Het Industriegebouw. Interesse? Vul het formulier in of stuur een mail naar info@hetindustriegebouw.nl en ons team neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Kan ik ook evenementen organiseren in Het Industriegebouw?

Er worden regelmatig evenementen door Het Industriegebouw georganiseerd en het is ook mogelijk om je eigen event hier te hosten. Denk aan een lezing, bedrijfsborrel of verjaardag. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact op met events@hetindustriegebouw.nl of bel naar ‭+31 10 307 46 86‬.

Ik wil graag contact met de persafdeling van Het Industriegebouw

Voor persaanvragen verzoeken wij je dan om contact op te nemen met Eva Sharo via eva@hetindustriegebouw.nl.

Hoe kan ik Het Industriegebouw het makkelijkste bereiken?

De hoofdingang van Het Industriegebouw is aan de Goudsesingel nummer 66, 3011 KD in Rotterdam en is goed bereikbaar met de zowel de auto of het openbaar vervoer. De twee dichtstbijzijnde gelegen metrostation zijn (metro)station Oostplein en (trein)station Blaak en beide zijn op ongeveer 5 minuten loopafstand van Het Industriegebouw.

Wat is het telefoonnummer van Het Industriegebouw?

Ons telefoonnummer is +31 10 307 46 86‬. Let op: het telefoonnummer van PostNL is +31 10 307 39 89‬.

Graag wil ik mij abonneren op de nieuwsbrief van Het Industriegebouw

Wij verzoeken je dan om een mail te sturen naar eva@hetindustriegebouw.nl met het e-mailadres waarop je de nieuwsbrief wilt ontvangen en zo wordt jij altijd op de hoogte gehouden van bijzondere evenementen, lezingen, borrels, nieuwe tentoonstellingen en meer! We beloven je niet wekelijks te spammen.

Waar kan ik als bezoeker parkeren met de auto?

Rondom Het Industriegebouw kan er aan de Goudsesingel, Kipstraat en het Achterklooster geparkeerd worden. Er zijn ook twee dichtbijgelegen parkeergarages: Kiphof en de Markthal. Bij beide parkeergarages zijn voordelige parkeerpassen aan te schaffen.

Waar kan ik als leverancier laden en lossen?

In de expeditiestraat mag je laden en lossen. Aan de Kipstraat-zijde kun je je via de intercom melden bij de servicedesk. Zij zullen dan de slagbomen voor je openen

Ik zie dat jullie een PostNL hebben

Wij hebben bij onze Servicedesk een PostNL punt waar je je pakketten kunt ophalen, versturen en ook je aangetekende brieven kunt versturen.

Ik heb een vraag over PostNL?

Voor meer informatie over PostNL kun je contact opnemen met onze Servicedesk via +31 103073989. Voor vragen over je pakket kun je het beste direct contact opnemen met PostNL. Wij zijn niet aansprakelijk voor zoekgeraakte pakketten.

Wat zijn de openingstijden van PostNL?

Ons PostNL punt is open van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.00 uur. Let op: ons gebouw is alleen 24/7 toegankelijk voor huurders.

Ik heb een andere vraag over het Industriegebouw

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur dan gerust een mail naar info@hetindustriegebouw.nl of bel naar 31 10 307 46 86‬ en wij proberen zo snel mogelijk je vraag te beantwoorden.

Wat is Het Industriegebouw Modern (HIM)?

Het Industriegebouw Modern (HIM) is een monument voor kunst en design en is de benaming voor onze groeiende bedrijfscollectie binnen het pand. Denk hierbij aan wandschilderingen en installaties verspreid binnen ons Rijksmonument van 22.000 m2. In totaal bestaat de collectie van HIM nu uit zo'n 10 werken en de collectie groeit elk jaar met site-specific werken en wisselende tentoonstellingen.

Kan ik Het Industriegebouw Modern als particulier bezoeken?

Graag zelfs! Elke zaterdag is het mogelijk om de groeiende bedrijfscollectie te bezichtigen. Een bevlogen gids neemt je mee achter de schermen van Het Industriegebouw in een één uur-durende kunst- en architectuurtour inclusief koffie. Boek nu je tickets en beleef het zelf! Ook organiseren wij speciale tours tijdens bijzondere dagen zoals tijdens de Museumnacht, Open monumenten dag en de dag van de architectuur. Er volgt ook een speciaal zomerprogramma voor kinderen.

Hoe kan ik een ticket aanschaffen voor een bezoek aan HIM?

Je kunt een ticket aanschaffen via onze webshop. Klik hier m naar de ticket pagina te gaan.

Ik heb een ticket gekocht, maar kan onverwachts niet deelnemen aan de tour. Wat moet ik doen?

Het is eenmalig mogelijk om 24 uur van te voren je ticket om te zetten naar een andere beschikbare dag. Stuur een mail naar hi@himodern.nl en we kiezen samen een nieuwe datum uit die jou beter uitkomt. Wil je je ticket binnen 24 uur omzetten, dan is dit helaas niet meer mogelijk en het is ook niet mogelijk om restitutie voor je ticket te ontvangen.

Kan ik Het Industriegebouw Modern bezoeken met mijn bedrijf?

Ook dit is mogelijk! Inhoudelijk blijft de tour en de gedachten erachter hetzelfde: Een bevlogen gids neemt je mee achter de schermen van Het Industriegebouw in een één uur-durende kunst- en architectuurtour, maar de datum en tijd is dan zelf te kiezen in overleg met ons. Wij adviseren je wel om met maximaal 15 personen op een tour te gaan. Is jullie bedrijf met meer mensen? Dan is dat geen enkel probleem en vliegen wij twee ervaren gidsen in. Ook kunnen wij een speciaal arrangement organiseren met onze in-house horeca partners. Voor speciale aanvragen is het handigst om contact op te nemen met Nina Swaep en zij is te bereiken via hi@himodern.nl. Aan een op maat gemaakte tour hangt wel een iets ander prijskaartje, maar het blijft een origineel en betaalbaar bedrijfsuitje.

Ik wil graag contact met de persafdeling van Het Industriegebouw Modern

Voor persaanvragen verzoeken wij je dan om contact op te nemen met Eva Sharo via news@himodern.nl.

Graag wil ik mij abonneren op de nieuwsbrief van Het Industriegebouw Modern

Wij verzoeken je dan om een mail te sturen naar news@himodern.nl met het e-mailadres waarop je de nieuwsbrief wilt ontvangen en zo wordt jij altijd op de hoogte gehouden van bijzondere evenementen, nieuwe tentoonstellingen en meer! We beloven je niet wekelijks te spammen.

Ik heb een andere vraag over Het Industriegebouw Modern

Stuur dan gerust een mail naar Nina Swaep en zij zal je vraag zo snel mogelijk proberen te beantwoorden.

En als laatste:

Het Industriegebouw en Het Industriegebouw Modern heeft ten alle tijden het recht om een individu of een groep toegang tot het gebouw en de collectie te weigeren als deze zich onbehoorlijk gedragen jegens onze gidsen en huurders of grensoverschrijdend gedrag vertonen. HIG of HIM is niet aansprakelijk voor verloren of gestolen spullen en goederen.

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via info@hetindustriegebouw.nl of bel 010-3074686.