HIG Podcast met Anne Kremers - Seizoen 02 Episode 08

HIG Podcast met Anne Kremers - Seizoen 02 Episode 08

De bedrijfscollectie van Het Industriegebouw en bestaat uit muurschilderingen, site-specifieke installaties en andere kunstwerken. Tot nu toe is deze verzameling verborgen geweest voor het grote publiek, maar nu is HI.M er ook voor jou. In navolging hiervan gaat programmamaker en presentator Dore van Duivenbode voor dit seizoen van HIG de Podcast in gesprek met kunstenaars, makers, verzamelaars, vormgevers en curatoren over hun werk en inspiratie.

Wat ooit 's werelds grootse overslagloods was, wordt nu FENIX, een museum over migratie. Nog even en dan kunnen we de zorgvuldig opgebouwde collectie van kunst, fotografie, historische objecten en persoonlijke verhalen beleven in een ruimte van 16.000 m2 op Katendrecht. In de aanloop naar de opening sprak Dore van Duivenbode met FENIX-directeur Anne Kremers. Luister hieronder naar hun enerverende gesprek in de 8e aflevering van HIG de Podcast.


Deze podcast is een initiatief van Het lndustriegebouw en journalist Dore van Duivenbode en is opgenomen in de podcaststudio van PixelX.

Het ontwerp is gemaakt door illustrator Roel van Eekelen.