HIG tipt: lokaal kerstshoppen part II
News

HIG tipt: lokaal kerstshoppen part II

Vorige week tipten we maar liefst zeven in-house cadeautjes voor onder de boom, maar mocht je toch meer inspiratie nodig hebben, dan hoef je echt niet ver te zoeken. In een straal van honderd meter rondom Het Industriegebouw zijn namelijk nog veel meer toffe geschenken te vinden. Daarom deze week de top-tien van Team HIG:

  1. Wijn van Verward
    Wardswijnkelder staat vol met pareltjes uit zowel de oude, als de nieuwe wereld en ook de occasional natuurwijn ontbreekt er niet. Laat hem je een fijne fles aanraden, óf speel het slim en geef een cadeaubon voor een avondje wijnbar voor twee. Drie keer raden wie er mee mag? - #winnen

  2. Biertjes van de buren
    In de Hoogstraat vind je Bier&co voor je wildste bierdromen. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het: van straffe Duitse winterpilsjes tot IPA's van funky microbrouwerijen. Laffe borrelaars kunnen hun hart ophalen boven de cider- en 0,0-collectie.

  3. Sieraden vanCharlotte Wooning
    Because diamonds are a girls best friend...
    En trouwens ook die van je manne-lijke familieleden, als ze tenminste de herencollectie van Charlotte Wooning onder de boom krijgen.

  4. Pawnettone kerstbox
    Heb je een furry friend (in je omgeving)? Vergeet dan niet dat het ook zijn kerst is! Je kunt 'm niet gelukkiger maken dan met een extra aai en de feestelijke Pawnettone kerstbox van Henk de Cocker.

  5. Dineren bij Fundamental
    Ook bij je human friends gaat geluk door de maag. Daarom gaat er niets boven een januari-diner (mét bijpassende drank-pairing) bij Fundamental Atelier Restaurant, het chef's table concept van niemand minder dan onze eigen Servicedesk-collega Merel Beelenkamp.

  6. Nachtje bij The Slaak
    Van het ene midcentury monument naar het andere. Step up your kerstgame en geef een overnachting in dit mooie boetiekhotel cadeau.

  7. Kunst van Laura
    Op zoek naar een duurzaam, kleurrijk en bovendien heel persoonlijk presentje? Dan is een kunstwerk van onze Servicedesk-collega Laura Schurink een absolute hit!

  8. Pitstop bij Nice
    Klein cadeautje voor jezelf tijdens het shoppen? Trakteer jezelf op een lunch bij onze vrienden van Nice, want selfcare is immers the best care.

  9. Wielerfun bij Bomba Bomba
    Heb je een fietsfanaat in de familie? Zoek niet verder: bij wielerboetiek Bomba Bomba in de Hoogstraat vind je cadeaus voor elk budget, van een paar sokken tot een compleet fietsframe.

  10. Kunst van Kasper
    Ook Servicedesk-collega Kasper Boelens is een getalenteerd maker. Hoewel we twijfelen of een stuk uit zijn collectie houten objecten onder de boom past, matchten ze met bijna ieder interieur.