Recap BIG TALK #1 - zeikschrift
News

Recap BIG TALK #1 - zeikschrift

In de eventserie BIG TALK gaat Het Industriegebouw met bekende sprekers de diepte in op het gebied van ondernemerschap. Van serious business en pittige discussies tot een speelse filmavond. De eerste editie was binnen no-time uitverkocht, dus whatever you do, mis de volgende niet.

Tijdens de eerste BIG TALK nam rechtshistoricus, mediacriticus en Zeikschrift-fenomeen Madeleijn van den Nieuwenhuizen (1991) haar honderd-koppige publiek mee in het thema ondernemerschap vs. emancipatie. Madeleijn, die normaal gesproken in de V.S. woont in verband met haar promotieonderzoek aan de City University of New York, gaf een gaf begin maart een aantal lezingen in Nederland en Het Industriegebouw had de eer om haar nota bene op Internationale Vrouwendag te mogen verwelkomen als gastspreker.

Hoe staat het ervoor met vrouwelijk ondernemerschap, wat zijn de nieuwste ontwikkelingen en wat valt er nog te winnen? Madeleijn stipte deze topics allemaal aan in een enerverende talk, die werd gemodereerd door Rotterdamse journalist Hasna El Maroudi. Samen met het publiek trok ze de grote vraagstukken rondom emancipatie telkens opnieuw naar het hier en nu. Bekijk de recap van deze mooie avond bij Het Industriegebouw hieronder in de aftermovie.


En vergeet ook vooral niet om de volgende editie van BIG TALK in je agenda te schrijven, want dan geeft regisseur Martin Koolhoven (1969), onder leiding van moderator Samira Ben Messaoud, een college over wat voor rol ondernemerschap speelt en hoe deze wordt verbeeld in film.

Datum | 5 juni 2024

Tijd | 20:00 - 22:00 uur

Adres | Het Industriegebouw - Goudsesingel 66

Tickets | gaan binnenkort in de verkoop

Drankjes | aan de bar - let op: pin only

🎥 Vorm Productions | 📷 Ruth Nije Bijvank

00

Schermafbeelding 2024 03 27 om 10 02 56
BIG TALK met Madeleijn van den Nieuwenhuizen