Even voorstellen: Theo Kops
News

Even voorstellen: Theo Kops

Het Industriegebouw is een rijksmonument en een levendige werkplek, waar continue restauraties, reparaties en verbouwingen plaatsvinden. Die worden uitgevoerd door niemand minder dan ons eigen onderhoudsteam.

Een van deze helden is loodgieter Theo Kops, die met meer dan 25 jaar ervaring in het vak dé man is voor al je lekkages en verstoppingen. Je hebt kans dat je onze grote vriendelijke reus eerder herkent aan zijn Scheveningse accent en zijn benen, dan aan zijn gezicht, want met grote regelmaat ligt hij voor de helft verstopt in een gootsteenkastje, vaatwasser of kruipruimte. Toch houdt hij erg van het contact met de HIG-huurders.

Theo is dol op nerdy loodgietersapparatuur en socializen op feestjes en bbq’s met een muziekje aan en een drankje in de hand. Verder heeft hij een grote liefde voor zijn gezin (dat buiten hem volledig uit dames bestaat) en is hij dol op herdershonden.

Theo’s levensles: “Neem jezelf niet te serieus, want dat doen al te veel mensen. Als iets niet gaat zoals ik wil, zoek ik eerst de schuld bij mezelf. Ik hoor mijn vader nog zeggen: ‘als het zwemmen niet lukt, krijgt het water de schuld.’ Zo werkt het natuurlijk niet."

Je kunt Theo dagelijks vanaf het krieken van de dag bij HIG spotten terwijl hij ervoor zorgt dat alles soepeltjes verloopt voor de community. - #thankstheo