Dedicated desks te huur
News

Dedicated desks te huur

De deuren naar je nieuwe office life staan wijd open bij Het Industriegebouw. Per juni komen er maar liefst twee dedicated desks vrij in de co-working space van ons bedrijfsverzamelgebouw in hartje Rotterdam.

Wist je dat Het Industriegebouw niet alleen een modernistisch rijksmonument is, maar ook een gezellige community van meer dan 250 ondernemers kent? Al meer dan 70 jaar bestaat het als pand een coworking space avant la lettre. Zowel de functie van thuishaven voor verschillende typen bedrijven als de bouwstijl van het gebouw zijn nog altijd even eigentijds. Extra leuk is dat jij binnenkort deel uit kan maken van dit alles. Per juni komen er namelijk twee desks vrij.

Desks
Houd je ervan om in het midden van de buzz te werken en onderdeel uit te maken van een levendige community, maar wil je wel graag je eigen werkruimte, die je naar eigen inzicht kunt inrichten en waar je telkens naartoe terug kunt keren? Dan is een desk bij HIG een heel geschikte optie voor jou.

Per juni komen er twee vrij in onze gemoedelijke co-working spaces op de twee en derde verdieping van het gebouw. Aan je desk werk je alleen, maar je bent omringd door likeminded ondernemers en heb je klanten te gast, dan kun je natuurlijk altijd gebruik maken van een van onze meetingrooms, lounges of keukens.

- Huurprijs:280,- per maand ex. BTW, incl. servicekosten

- Looptijd contract: 1 maand en 1 maand opzegtermijn

Heb je interesse in een van bovenstaande desks vul dan het contactformulier in of neem dan contact op met info@hetindustriegebouw.nl.