Kantoorruimte te huur
News

Kantoorruimte te huur

De deuren naar je nieuwe kantoor staan wijd open bij Het Industriegebouw. Per april komt er een fijne office vrij in ons levendige bedrijfsverzamelgebouw in hartje Rotterdam.

Wist je dat Het Industriegebouw niet alleen een modernistisch rijksmonument is, maar ook een gezellige community van meer dan 250 ondernemers kent? Al meer dan 70 jaar bestaat het als pand een coworking space avant la lettre. Zowel de functie van thuishaven voor verschillende typen bedrijven als de bouwstijl van het gebouw zijn nog altijd even eigentijds. Extra leuk is dat jij binnenkort deel uit kan maken van dit alles. Per maart komt er namelijk een mooie office vrij.

Specificaties office
Ben je gesteld op iets meer privacy, dan is een office een geschiktere optie voor jou. Per maart komt er een office van maar liefst 66 m2 vrij in de rustige zijvleugel aan de Goudsewagenstraat. Deze kun je natuurlijk helemaal naar eigen smaak en inzicht omtoveren tot de perfecte werkruimte voor jou en je startende team.

- Huurprijs: €1111,- per maand ex. BTW, ex. indexatie, ex. energiecontract, ex. internet.
- Looptijd contract: 12 maanden en 6 maanden opzegtermijn

Heb je interesse in een van bovenstaande kantoren, vul dan het contactformulier in of neem dan contact op met info@hetindustriegebouw.nl.