Kantoorruimte te huur
News

Kantoorruimte te huur

De deuren naar je nieuwe workspot staan wijd open bij Het Industriegebouw. Per april komen er twee Dedicated Desks vrij in ons levendige bedrijfsverzamelgebouw in hartje Rotterdam.

Wist je dat Het Industriegebouw niet alleen een modernistisch rijksmonument is, maar ook een gezellige community van meer dan 250 ondernemers kent? Al meer dan 70 jaar bestaat het als pand een coworking space avant la lettre. Zowel de functie van thuishaven voor verschillende typen bedrijven als de bouwstijl van het gebouw zijn nog altijd even eigentijds. Extra leuk is dat jij binnenkort deel uit kan maken van dit alles. Per april komen er namelijk twee Dedicated Desks vrij.

Dedicated desks
Wil je werken in het hart van HIG's community? Dan is een Dedicated Desk een heel geschikte optie voor jou. Per april komt er een op de levendige tweede én een op de rustigere derde verdieping vrij; aan jou om te beslissen welke vibe beter bij je past. De desks zijn al heel smaakvol van design, maar je kunt ze natuurlijk helemaal naar eigen smaak en inzicht inrichten tot de ideale werkruimte voor jou en je business.

- Huurprijs: € 280 per maand ex. BTW, incl. internet en servicekosten
- Looptijd contract: 1 maand en 1 maand opzegtermijn

Heb je interesse in een van bovenstaande kantoren, vul dan het contactformulier in of neem dan contact op met info@hetindustriegebouw.nl.